Spiderman.

Spiderman.

Ballare än då här blir det inte.Jag kom precis hem från att ha suttit och små fnissat genom denna film fullsmetad med klyschor och balla kommentarer. Det var som väntat ett frosseri i special effekter och långa fuktiga blickar, ball musik och stundar till och med hyfsat skådespeleri. Fick känslan av att det var en tonårsgrabb som gjort filmen med lite för mycket pengar på fickan. Många pajade bilar blev det, i 3D dessutom. Något jag egentligen inte är så förtjust i då det ofta är ett störande moment en den effekt det är meningen att det ska vara. Dock så funkade det riktigt bra i denna rulle men det var kanske för att jag svalde det mesta men mina låga förväntningar.

Det ska tilläggas att jag smög ut ur biosalongen smått skamsen över att någon kanske såg mig gå ut där ifrån. Jag hade som tur var med mig en partner in crime vilket lättade skammen något.

Ger den en 5/10 på IMD klen femma men men hjälp av sina kladdiga skämt trots allt förtjänar den. Men kanske inget jag ser om igen i första taget.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.