Kvalitetstid

Kvalitetstid

Ljudet av TV:n håller mig sällskap i väntan på att Martina ska komma hem. Hon passar på att rida lite extra nu när jag är hemma och kan vara med lillen. Dock har denna dag full av bus tagit ut sin rätt, trött ligger han och trynar i soffan väl uppallad med både filt och kudde. Det är lite utav ett projekt att lämna den lille gossen på en plats nu när han har blivit mer och mer rörlig. Vi har dammat av en gammal gåstol och den har tagits emot med stor glädje. Han har nog sparkat sig över golvet så många gånger att det snart är en stig nednött i plastmattan.

Jag hör en ljudlig fjärt från soffan och ett gällt ljud som betyder ungefär ”Kom och hämta mig snarast och ro hit med någon mumsig leksak som jag kan dregla på”. Sagt och gjort, plockar jag upp den lille gossen och sätter honom på golvet i en hög med en massa mumsiga leksaker. En nöjd tystnad infinner sig i rummet som bara bryts av ett par jollrande och ett och annat stön. Det är jobbigt att sitta när den kunskapen är lika färsk som filen i kylen. Det är en tacksam tid nu när han kan underhålla sig själv en så pass lång stund att man hinner kila iväg på toan utan att panik utbryter.

Bästa platsen att somna på förutom famnen är i vagnen när den står intill mjölkrummet. Jag antar att det är det rytmiska ljuden som han gillar. Det kanske inte är någon jätte skräll att flertalet av gossens leksaker är kossor i alla sorts former. Mjuka, hårda, vissa skramlar, andra piper något Swischa inte är super förtjust i. Men lekfilten duger fint den passar hon på att mysa på medan lillen sover.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fec/30458153/files/2015/01/img_0178.jpg

wiktor

En reaktion på ”Kvalitetstid

Lilla NorpanPublicerat den  4:55 e m - mar 20, 2015

Grattis till tillskottet! Missat det helt då jag inte varit inne på min blogg så mycket på sistone. Önskar en trevlig helg!

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.