I takt med att dropparna från taket ökar farten…

I takt med att dropparna från taket ökar farten…

DSC01138

I takt med att dropparna från taket ökar farten stiger mitt hopp om att våren äntligen är på väg. Den här som så många andra har en fullklottrad  kalender med inbokade möten och lovade besök.

Trots allt så är det ändå med ett pirrande hopp våren för med sig. Det kalla, blöta drar sig undan för att ge plats åt de varma färgglada. Men hur mycket det än droppar från taken så kommer inte den riktiga vårkänslan för ens det gälla läten från lammen i fårhagen hörs.

Dessa små ullbollar går inte annat än att älska. Jag har så länge jag minns suttit varje vår och tittat på de små lammen.

När jag håller i ett litet lamm i min famn först då är det vår på riktigt!

Först då är det närmare sommaren än vintern, först då är det möjligt med att det trots allt kommer en sommar det är först då som jag tinar upp och ruskar av mig den mörka vintern för att ta tag i vårens alla sysslor. Denna har med sig fler än vanligt då vi inom kort drar igång med att renovera vårt framtida hem… Spännande!

 

 

 

wiktor

2 reaktioner på ”I takt med att dropparna från taket ökar farten…

Lilla NorpanPublicerat den  6:27 e m - apr 1, 2013

Vad kul med de små ullbollarna och vad spännande när ni snart kan sätta igång med renoveringen 🙂 Visst är det härligt att våren har kommit! 🙂

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.