Trött efter en dag i skogen.

Trött efter en dag i skogen.

 

Fika paus i solskenet. Kalas trevligt.

Fika paus i solskenet. Trevligt värre.

Ögonen svider efter motorsågens avgaser. Jag har stått lutad framåt över den och fått avgaserna i ansiktet medan jag kapat en hel massa rotvältor. En present som Dagmar lämnade efter sig till alla landets skogsägare.
Det är få gånger jag känner mig så nöjd som när jag kommer hem sent på eftermiddagen helt slut i kroppen efter en heldags kroppsarbete. I varenda cell talar om för mig att jag nog jobbat färdigt för idag.

Nu sitter jag hemma vid datorn och är så där mystrött, huvudet orkar vara vaken några timmar till men kroppen vill helst bara sitta och finnas inte så mycket mer. Jag borde egentligen plugga lite men känner att koncentrationen ligger någonstans vid fotknölarna så det får bli en film och en kopp kölsvart káffe kokat i panna såklart.

wiktor

En reaktion på ”Trött efter en dag i skogen.

josefinePublicerat den  4:11 e m - jan 17, 2012

mystrött är sådant härligt tillstånd att vara i. jag är också från hälsingland och upplevde stormen dagmars framfart i en bil på riksväg 83. träd stormfälldes runt omkring oss. det var ingen höjdare. lycka till med skogsarbetet och tack för din fina kommentar på temat löpning! ha en fortsatt trevlig dag. mvh josefine

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.