Lammsortering och nätverksinvesteringar

Lammsortering och nätverksinvesteringar

I förmiddags passade vi på att sortera bort de sista bagglammen från tackorna. Teja var så duktig och samlade ihop alla 94 får i fållan så jag och far kunde börja väga lammen innan de lastades i djurtransporten. När jag är mitt upp i att arbeta så har jag så lätt att glömma bort tiden, så skönt att Martina kom och meddelade att jag borde verkligen fara till jobbet med det samma. Lastade de sista baggarna  och släppte tillbaka fåren ut i hagen. Grindarna fick stå kvar där i väntan på att vi sorterar bort tacklammen som skall till slakt senare i veckan. Väl inne i hallen byter jag likt Clak Kent om till kontorskläder i rasande fart. Mallig över att jag var så snabb, känslan av att ha stålmannens snabbhet försvinner snabbt när jag kollar på klockan och inser att jag kommer bli ett par minuter sen till mötet i Bergsjö 5 mil bort.

Så långt från lammvägning och kroppsarbete det går att komma sitter jag tillslut någon minut sen vid ett bord med en kopp kaffe och pratar nätverkssäkerhet och investeringar fortfarande med händer som luktar ull. Nöjd över att eftermiddagen trots allt inte sprack.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.