Så farligt är det väl inte?

Så farligt är det väl inte?

Det börjar bli tjatigt nu att klaga på vädret, alltid samma visa. – Nähe nu snöar det igen!
Som liten hittade man mig säkrast i snödrivorna om vintrarna med endast toppluvan som stackupp då jag grävde grottor och byggde fästningar. Numer är det med mindre entusiasm som jag sopar av bilen på morgonen och grymtar åt mina kalla fötter i lågskorna. Men rätt kläder blir allt så mycket trevligare. Så jag rättar mig själv med att det finns ju inga dåliga kläder, lovar mig i samma mening att inte glömma mössan i morgon.
Hade det inte varit för den där skottningen som vi tvingas till hela tiden så kanske det hade blivit en och en annan snöängel där i pudret. Även där rättar jag mig med att det finns ju faktiskt en snöslunga i garaget det gäller bara att ge den lite kärlek så startar den säkert.
Men med kaffekoppen i handen och fötterna nerkörda i ett par mysiga raggisar så är det ändå rätt mysigt att sitta och titta på allt detta vita. Hoppas bara att folk tar det lugnt på vägarna nu när det närmar sig jul å allt. Vi ska ju tur och retur till Örebro över julen. Håller tummarna för att vädret inte är allt för spännande.
Kör försiktigt!
wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.