Svänger loss i Oktoberkvällen

Svänger loss i Oktoberkvällen

Har nu bytt till vinterdäck på inte min men en kompis bil. Ännu ett bevis på att vintern står och knackar på dörren. Med frusna fingrar blev vi tillslut klara. Nu passar det ju så bra med just denna låt. Skulle så gärna vilja ha rocken han sjunger om.. Fast min får gärna vara svart då förståss 😉
Trevlig kväll på er!!

wiktor

En reaktion på ”Svänger loss i Oktoberkvällen

Lilla NorpanPublicerat den  8:37 f m - okt 24, 2012

Japp, nu känns det verkligen som om vintern är på ingång! Mina fingrar blev också stelfrusna igår när jag och brorsan bytte till vinterdäck på min bil. 2 grader var det bara. Börjar nog bli dags med underställ när man ska springa snart…

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.