En glimt av vardagen.

En glimt av vardagen.

20120531-113925.jpg

Sitter på en blå sliten kontorsstol med knarrig rygg och nött dyna. Jag väntar, det har jag gjort väldigt länge nu. Tittar på klockan, en hel kvart till har gått utav tittande på den blå installationsstapelns långsamma färd från vänster till höger. Jag ägnar en snabb tanke på hur lång tid sammanlagt jag kan ha ägnat mig åt just detta. Det måste vara dagar uppskattad jag det till och släpper ut en suck medan jag ändrad ställning på stolen, den knarrar i protest.
Hemligheten med att hinna med mycket är att utnyttja den här tiden till annat. Effektivisera mera! Rimmar jag för mig själv i det tomma kontoret, de andra har redan gått på lunch. Jag blir nog kvar här tills de kommer tillbaka, smått vrålhungrig men garanterat nöjd över att ha hunnit med det jag ska.
Fast det har jag ju inte alls! Hunnit med. Inte på långa vägar, skoluppgifter som jag borde lämnat in för längesedan har fått stryka på foten och ge plats åt arbetet. För hur i intressant det än må vara att utbilda sig är det ändå svårt för mig att stå emot en lön. Den månliga välsignelse som inträffar varje 25:e.
Något det har gått väldigt snabbt att vänja sig med.
Datorn plingar till, jobbet kallar dags att knappa vidare någon annan stans än på bloggen. Trevlig torsdag på er!

wiktor

2 reaktioner på ”En glimt av vardagen.

Lilla NorpanPublicerat den  1:47 e m - jun 4, 2012

Ja, det är inte lätt att plugga samtidigt som man jobbar heltid! Det vet jag så väl hur det är. Hoppas du trivs på jobbet iaf 🙂

    WiktorPublicerat den  1:50 e m - jun 4, 2012

    Jag trivs super på jobbet, det ökar inte plugg motivationen direkt. Men det bästa med plugg är ju att man kan fortsätta med det senare om man så önskar. I mitt fall beror det på hur mitt liv ser ut i framtiden.

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.