Kontoret ekar tomt… hohoo.. ho..hoo..

Kontoret ekar tomt… hohoo.. ho..hoo..

Skrynklar min panna i djupare veck än på länge. Det är en sån där ingentingfunkarsomdetskadag idag. Knappar allt djupare in i drivrutinsvärlden, tappar bort mig, ger upp och ångrar mig igen. Måste ju få skiten att funka det är bara fegisar som ger sig tänker jag och försöker förstå varför jag hela tiden lyckas hamna på ryskspråkiga sidor. Efter ett längre samtal med en av mina kollegor så kommer vi fram till att det enda som återstår är att ringa till tillverkarens support. Brrruuuääähhh!!! En smula skitosugen på det! Men men det är bara att erkänna sitt nederlag och krypa till korset. Jag avbryts av ett samtal, missuppfattar först allt vad personen i andra änden säger. – Vaddå? Är han inlåst i frysen?! Lyckligtvis var det inte så utan något mindre dramatiskt. Efter lite knackande på datorn var allt som vanligt igen. Åter till support samtalet peppar jag mig själv, kommer på en till grej att prova när jag placerat fingrarna på knappsatsen. Provar det först, och pustar ut. Med alla tänkbara utvägar genomsökta ringer jag ändå till supporten, det visar sig att vi fått fel leverans.

När jag tryck på läggapåknappen får jag känslan av att jag är ensam, kvarglömd som en nalle på en parkbänk. Går de 50-tal meter det är till kaffe maskinen och noterar varje tom stol. Kaffet är varm och smakar sämre än vad jag hoppats på.
Dags att stämplaut! Ha en fortsatt trevlig dag kompisar, kram på er!

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.