Semestermys och Noraglass

Semestermys och Noraglass

AC reglaget är ställt på blått, så kallt det bara går. Bilen rullar genom sommar idyllen som en svart blänkande utter på jakt efter något att äta. Glass får det bli idag, så som igår och dagen innan det. Typisk semester föda tänker jag och äter vidare. Har ni vägarna förbi Nora kan jag varmt rekommendera Noraglassen. Den smakar så som glass ska smaka. Ni vet hur glassen blir när man rör om den så den blir som mjukglass ungefär. Precis så smarrig är den. Och flickan i luckan kommer ösa på mer glass än du kan hoppas på. Vi är på väg till Kätty för att mysa vidare, med lite skönt häng på altanen och fika i skuggan av en traktor på slåtter ängen. Faller lusten på går vi nog ner och badar med vovvarna innan det är dags för mat. Semestermyser vidare kram på er.

20110629-013826.jpg

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.