Wiktor

mg_3421.jpgVarmt välkommen till min värld i text här i en utkanten av internet. Jag är ca 30 fyllda och bor på en sliten gammal gård med min lilla familj i närheten av Hälsinglands kust. Den lilla familjen består av mig (Wiktor), min fru Martina, våra söner Adam och Arthur. Vi delar även den här gamla gården med mina föräldrar där det finns de flesta djur som hör en bondgård till. Gården är gammal och har legat i släkten ägo sedan inlandsisen drog sig tillbaka, detta är vårt avstamp i historien där vi formar gården Nils-Lars efter våra tycken och drömmar.

Mellan djurpyssel och blöjbyten händer det att jag arbetar och går på stadens gator som en vanlig man (gammalt djungelordspråk).

Här på bloggen tränar jag på mitt skrivande som jag allteftersom ljusen på tårtan ökat i antal lärt mig att behärska trots svårigheter i skolan. Fritiden ser ut som jobb, jobb ser ut som fritid. Jag trivs med att tjäna pengar på mina intressen.
Övertygad om att människan mår bra av att grubbla veckar jag hjärnan i samma mönster som de första rynkorna börjar synas i mitt ansikte.

Sedan början av 90 har jag skrivit dagböcker, lappar, listor för att få ner mina tankar på papper. Bloggandet har jag av och till sysslat med sedan våren 2009 en efter en har de fallit i glömska i uppoffring för andra mer intressanta projekt, dock finns en hel del gamla inlägg som jag för skojs skull kopierat in här under historiken, men för mitt eget höga nöjes skull. Provat på fler jobb än jag kan räkna till utan att tänka efter, har alltid hoppat på utmaningståget så fort det har stannat vid min hållplats i ren äventyrslustan.

Det är alltid svårt att beskriva sig själv men skulle jag försöka så blir det något åt det här hållet:

Något för självgod, lojal 30-åring. Nyfiken, lagom lat med alldeles för många tankar i huvudet för att det skall bli någon ordentlig ordning där inne. Har precis skaffat mig en ny cykel, ännu en anledning att få vara ute i vår fantastiska natur.

Engagerad scoutledare i den lokala kåren här i Rogsta. Mer om oss går att läsa här

0 reaktioner på ”Wiktor

nispblogPublicerat den  3:07 f m - sep 5, 2012

Hej Wiktor!
Va trevligt att hitta din blogg!
Jag surfade runt lite idag och hittade både bloggen och Martinas twitter.
Stort GRATTIS till giftermålet, hoppas ni trivs med livet!
Hur mår alla era djur och våran Tjabo?
Va kul att Martina fått jobb, var det i Fiskeby?
Nära till jobbet isf 🙂
Vi har det bra, förutom att vi inte kan språket.
Man känner sig som ett UFO ibland!
Snart ska vi få börja portugisisk-kurs.
I morgon åker vi hem till Sverige en vända för att hämta våra visum + passa på att hämta prylar ur vår flyttlåda, som aldrig fick åka över Atlanten.
Jag har börjat skriva en blogg:
nispblog.wordpress.com
Har inte hunnit ”komma till nutid” än men jag är på god väg…
Kika gärna in där!
Hälsa Martina & klia Tjabo bakom örat från mej! //Karin
(Erik & Tobbe hälsar)

    WiktorPublicerat den  7:36 f m - sep 5, 2012

    Tack! Vi har det jättebra här. Tjabo och fräs kommer riktigt bra överens. De brukar ligga under TV-bordet tillsammans och sova.
    Ska bli spännande och läsa om hur ni har det.

Ivans NPublicerat den  10:44 e m - feb 10, 2013

Hej Wiktor och Martina!!!

Det var jätte roligt att hitta rogstascout hemsidan och sen ditt blog!

Idag hälsade vi på AnaLena och Stefan och pratade mycket. Om allt… under himlen och jorden… Barnen också blev ett av dem ämnen som brukar att stå i fokus. Så dykte ni upp, som vanligt. Vad för trevliga syskon du har, Wiktor!!!

Och du och Martina… Ni är mycket uppskattade av oss!

Gud välsigna Er!!!

Ivans