Det börjar röra på sig

Det börjar röra på sig

Det är mycket som är på gång nu, en hel del pusselbitar kommer en efter en på plats och vi närmar oss med stora steg årsskiftet då vi tar över stafettpinnen på Nils-Lars. Fortfarande är det en hel del som inte är klart än med det ser mycket bättre ut nu jämfört med förra veckan.

Jag har spenderat ett par dagar på Åland, en vacker ögrupp mellan Sverige och Finland. Det känns dock mer som Sverige här än Finland. Dagarna är fulla med fårklippning, hemma väntar resten av familjen med alla göromålen som hör gården till, jag kommer vara här till och med tisdag och hoppas då på att det blåst färdigt när jag tar den lilla färjeturen över tillbaka till Sverige.

I morgon tar jag färjan över till det vackra Föglö och passar på att frisera några ulliga damer när jag ändå är där 🙂

Trevlig kväll på er!

/ Wiktor

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.