Önskar att pojkens morgonhumör skall smitta av sig på mig.

Önskar att pojkens morgonhumör skall smitta av sig på mig.

Nu är det hög tid att gå ut till lammen och jag har varken blandat den eller kokat gröt åt den kvittrande lille gossen som verkar tycka tidiga mornar är det bästa som finns. Vi bestämmer oss för att gå ut och hämta mjölk till gröten så fort kaffet är i hällt i den trötta pappan.

Adam sliter itu ett smörgåsrån med ett gällt ”ooooohiiiiiiii” en par oktaver för högt för vad som är bekvämt. Hundarna får sin beskärda del av rånet när armarna i all iver vispar ned ett par bitar. Halva koppen igenom är både rånet och gossebarnets tålamod slut. Jag langar fram ett par majskrokar och allt blir frid och fröjd igen. Byte får smaka här är vi inte snåla.

Tittar ut och möts av ett regnigt och kallt Nils-Lars. Få se nu, var kan hans overall vara. Typiskt gå till mjölkrummet klädd som en michelingubbe väder idag.

God morgon på er!

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.