Kalas eftersmak

Kalas eftersmak

Summerar gårdagen då det var födelsedagsfirande på Nils-Lars med mat och trevligheter med goda vännerna the Heeds.

En veckodag mitt i veckan och ett kallt golv som får det att isa ända upp i låren när man sätter ner sina nakna fötter vi sängkanten är det svårt att leta fram romantiken. Men frukost på sängen är en lag som skall följas annars tycker jag inte att det räknas som födelsedag!
Men mackor och tänt ljus skulle jag smygande komma in i sovrummet igen men möts istället av frun som står och byter blöja på den lille i det dunka vardagsrummet.

Med mackorna uppäten och paketet upprivet är det dags för mig att åka till jobbet. Tänk vad mycket som skulle hinnas med på gården om inte det där jobbet kom emellan hela tiden. Men det är ju bra med de där pengarna ibland…

På kvällen så kom familjen Heed och livade upp vårt hem med värme och skratt, vi hade en trevlig kväll och med ryggbiff på bordet. Två småbarn som dreglade ikapp och paltkoman som bevis på att maten gick ned kunde vi summera kvällen som trevlig.

Så här dagen efter är det lätt att tro att den var påhittad, men det är ju bara ett tecken på att det är dags att ha så där trevligt oftare.

Så varmt välkomna till oss på Nils-Lars här finns alltid plats och tid för vänner.

Kram på er!

och åter igen tack för en trevlig kväll Heeds

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.