Ring ring… Snapshot från Nils-Lars kl 6:53

Ring ring… Snapshot från Nils-Lars kl 6:53

Klockan 6:53 telefonen ringer med en orolig markägare i andra änden. ” Nu är fåren ute igen” hör jag i andra änden. Hinner tänka att jag visst inte har tid att åka och stänga in djuren nu då jag är snudd på sen till kontoret. Resten av familjen ligger däckad utav en begynnande förkylning, jag provar lyckan ute i mjölkrummet och hoppas på att far har tid att fara dit. 

Lyckligtvis så har vi fått en extra dräng på gården så nu börjar det hinnas ikapp med alla måsten, de lovade att inställa sig så snart mjölken var ute ur korna. 

Jag vänder på klackarna och traskar mot bilen  lovar mig själv att inte tänka på detta nu på jobbet.

– Gick så där. 

Over & out. 

 

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.