Baggarna tar sig, och planer inför helgen.

Baggarna tar sig, och planer inför helgen.

I söndags så flyttade vi de största bagglammen till en egen hage där de får gå med stora baggen tills de tagit sig ordentligt. 15st fick flytta och det kommer bli ungefär lika många till som ska flytta om nästa helg. Vi har inte hunnit väga dem än men med tanke på hur trött jag blev i ryggen så väger de sina 25-30 kg. Det hade hunnit blivit mörkt när vi släppte de i nya hagen men det var kanske lika bra då de kom på nytt och fick vänja sig i lagom takt i och med gryningen. I morgon bär det söder ut då det ska tävlas i nöt med Teja och så ska Webb äntligen få komma till ett nytt hem där han kan få den tid och kärlek han behöver. I dag så gick veterinären igenom han för att kolla så allt var bra. Så ikväll ska vi passa på att mysa med Webb medan vi kan. Vi kommer att sakna honom samtidigt som det kommer bli bättre både för honom och för oss. 

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.