Gräsänka

Gräsänka

Japp denna helg har jag varit gräsänka. Wiktor har varit i Malmö och varit på svensexa för sin kompis Hatti. Midsommar är den stora dagen för dom och det ska bli så roligt! De ska gifta sig några mil söder om Växjö så det är en bit bort men det ska bli skönt med en utflykt och mini semester 🙂

Har ju varit helt otroligt underbart väder denna helg. Börjar äntligen kännas som att sommaren är på väg! Passade på förut att ta ut små puppisarna. Måste köpa kompostgaller så jag kan göra en hage så de kan vara ute lite 🙂 De tycke iallafall det var spännande, lite läskigt i början men gick över fort! Tror de kommer bli väldigt framåt och orädda. Perfekta arbetshundar! Gäller bara att hitta bra hem till de där det får arbeta och valla som det är avlade till 🙂

20130519-142540.jpg

20130519-142552.jpg

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.