Nyklippta tackor

Nyklippta tackor

I går så friserade vi damerna som står inne i stallet med Bruno. Nu är de bara de tackor som går i det nya vindskyddet som är kvar att klippa.
Senare på kvällen disskuterades framtiden på Nils-Lars med föräldrar och syskon. Vi kommer att flytta in till sommaren i en del utav huset men den måste renoveras i vår för att det ska bli mer bekvämt att bo där. Mamma påpekade att det ska finnas ett ”Klock tak” ovanför innertaket i vardagsrummet. Ska bli spännande och se hur det ser ut när vi börjar renovera där. Planerna är många det gäller bara för oss att börja i någon ände, ta en tamp och börja nysta utifrån det. Lägenheten är en bra sak att börja med.
 
Till nästa helg blir det arbete på annan ort så då får Martina klara sig på egen hand. Jag kommer vara borta en vecka men den obekvämligheten av att ligga borta en vecka resulterar i välbehövliga extrapengar i kassan.
wiktor

En reaktion på ”Nyklippta tackor

Lilla NorpanPublicerat den  9:46 f m - nov 21, 2012

Låter ju fint med det där klocktaket! Hoppas det stämmer 🙂 O skönt att flytta in i hus. Jobbigt att ligga borta en vecka, men inte dumt med extra pengar till jul!

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.