80’s på MAX

80’s på MAX

Mer höst än vad det är utanför mitt fönster nu kan det knappast bli, röda löv, mörkt och en fuktig luft med doft av jord. Men det gör mig inte just nu i alla fall. Med bara ljuset från skärmen och Dio, Scorpions, Sabbath, Guns N’ Roses mm.. på max i högtalarna kan det vara hur kallt och ruggigt det vill där utanför fönstret. Idag har det varit en sån dag då det behövs hög musik så hjärnan släpper allt som maler. En sån där dag då det är en gröt av tankar i skallen, skönt att det närmar sig helg så jag kan släppa jobbet på allvar. Som det är förstunden så har jag svårt att bara släppa allt när ja kommer hem. Kanske hjälper det om jag skruvar upp volymen lite till på denna låt? …

Sladdhärva som nu mer är uppstädad..

En talande blid hur det kan se ut på jobbet, allt kors och tvärs, det gäller att ta reda på vart alla sladdar tar vägen. Så känns det i hjärnan med efter en lång dag av problemlösande. Tack ock lov känns det som om man gör något vettigt annars hade jag nog inte orkat.

Om vädret blir skapligt hoppas vi på att kunna klippa bagglammen. Det vore skönt att får det gjort plus att de gör att det lägger på sig något extra kilo vilket skulle passa mer än bra då det är i de minsta laget detta år. Kanske beror det på att de fick gå på magert bete i början på sommaren eller så har de parasiter. Nu är de dock avmaskade och förhoppningsvis klippta till helgen så de bör komma ikapp. Hoppas det iaf…

wiktor

En reaktion på ”80’s på MAX

KatarinaPublicerat den  6:57 e m - okt 6, 2012

Skön rytm i inlägget. Ha en bra helg!

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.