Tisdag

Tisdag

RRRIIIIIINGGG skriker telefonen, jag stänger dörren, låser in mig och hoppas på att jag för en liten stund glöms bort. När jag blundar tänker jag mig att jag står på en äng med blommor vid mina fötter och endast fågelsång i öronen. Lite längre bort brummar en traktor, på andra sidan en liten bäck betar några kor. Jag kanske skulle ta och lägga mig ner här på ängen, bara ligga när och räkna molnen som seglar högt där uppe. Bara finnas en stund och låta allt annat vara. Resten får klara sig själv tänker jag.

RIIIIIIINGGGG!!!

Rycks tillbaka till vardagen och inser att det är nog lika bra att fortsätta så jag blir klar någon gång…

Jag svarar med ett leende och den trevligaste röst jag kan frammana och lovar att jag ska göra allt i min makt för att underlätta vardagen för personen i andra änden. Vi lägger på och jag känner mig genast lite gladare. Det är ju det här mitt arbete handlar om, att underlätta arbetsdagen och få den att flyta på så bra som möjligt. Att vara IT tekniker behövs det att man är lika mycket ”människotekniker”. För vad hjälper det om man förklarar problemet med alla korrekta facktermer när personen som får informationen inte förstår vad man pratar om.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.