50års kalas och win8

50års kalas och win8

 
I afton bär det av mot högsgården för trevligheter, mat och kan hända en och annan kall 😉
För er som försökt få tag i mig de senaste dagarana kan jag meddela att jag förtillfället inte har någon mobil, jag nås bara via mail eller skype. Det har varit en vecka i snytandets tecken, blandat med feber är det svårt att vara på topp på jobbet. Men nu börjar det äntligen kännas bättre!
 
Igår installerade jag Windows8 varför jag dragit ut på det förstår jag inte så här i efterhand. Jag tror att det här Operativet kommer vara en favorit bland de ”vanliga” användarna då de flörtar med plattor och mobiler. Det gör att det kommer se lika ut på din dator som i din telefon eller pekplatta. Vilket nog rätar ut en del frågetecken, sen gillar jag den nya startmenyn. Alla de gamla rullistorna är borta och ersatts med ”appknappar” Som nås via att trycka på flaggtangenten.
 
Självklart testar jag även Wordpress egen Windows8 app och hittills har jag bara positiva intryck av den. Så skönt att ha samma frihet som i mobilen nu även i datorn. Jag slipper logga in och skriva mina inlägg direkt på sidan eller starta Word. Nu är det bara en knapp bort sen så kan jag börja knacka ner det jag tänker på direkt på bloggen.
 
Förhoppningsvis så kommer min nya bil nu i veckan, den skriver jag mer om senare. Fram tills dess ha en underbar helg!
 
♥ Wiktor
wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.