Hemåt!

Hemåt!

Med vitlöksmak i hela munnen sitter jag i mörkret på ett tomt kontor och försöker komma på en bra anledning att inte slänga mig på hojjen och åka hem. Det är ju trots allt sommar idag för en gångs skull. Tittar på datorn jag för tillfället kör handpåläggning på och inser att den kommer stå och tugga bitar en bra stund till.
Ska jag då sitta här och titta på?
Svaret är lika självklart som den ledande frågan, självklart inte!
Jag letar reda på min väska som vara innehåll är spritt över hela bygget. Fick även reda på idag att Martina fått jobb från och med augusti!!! Det går bra nu 😉
Då for ja!
Kram på er!

wiktor

2 reaktioner på ”Hemåt!

Lilla NorpanPublicerat den  2:38 f m - jul 24, 2012

Härligt! 🙂 Hoppas nu bara att det kan bli lite fint väder igen också… 🙂 Men ni har det kanske bättre upp i norr… Här är det rena rama hösten just nu!

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.