Last.fm

Last.fm

Ni kanske redan har sett den men jag gillar det så mkt att jag bara måste dela med mig av last.fm appen till spotify. Tänk att få trevliga lysningstips direkt i spotify. Du sitter och nöter dina favvo låtar men är ändå lite sugen på att ta några stapplade steg i musikdjungel kanske tom. på okänd mark!? Då är denna lilla app kalas. Då du efter ett tag du anv den får tips av andra användare. Det är bara att lyssna loss i spotify och klicka på ”love track” (Varför inte Fuffens?) Sen är du igång. 

Lycka till!

wiktor

En reaktion på ”Last.fm

WiktorPublicerat den  7:10 e m - mar 21, 2012

Det går även att hitta playlists som andra gjort med just din låt i. Tänk vilket musikäventyr som väntar runt hörnet! Wohoo!!!

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.