OH Yeah!

OH Yeah!

Känslan av att allt ordnar sig förstärks allt mer i takt med att jag prickar av fler punkter på min att göra lista. I går kväll satt jag och Martina vid ett trevligt köksbord och drack te med våra framtida hyresgäster. Det har löst sig så otroligt bra att vi har fått lov att hyra ett hus bara några kilometer ifrån mina päron för snudd på gratis. Så i ett år framöver är boendet fixat. Som Jason sjunger ”Det kommer ordna sig, det gör det alltid…” Sjukt bra låt förövrigt, tror jag tar å smäller på den i lurarna får det bli så inte resten av flocken vaknar.

Själv kommer jag nog inte knoppa av för ens om ngn timma, då det luktar kaffe. En kvälls kopp får det bli, bara en…

Go kväll.

wiktor

En reaktion på ”OH Yeah!

WiktorPublicerat den  9:31 e m - mar 12, 2012

Btw… ja jag mår bra efter smällen i skidbacken. Bara skrapsår kvar i ansiktet nu och alla tänder sitter där de ska. Det är njemas problemas.

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.