Lättnad

Lättnad

Det händer en hel massa i Wiktorvärlden, anställd nytt jobb därmed nya ljusare framtidsplaner. Allt blev med ens ännu lättare och jag tassar runt med en len lättnadskänsla i kroppen redo att ta tag i vad som helst. All den där hur ska jag få tag i pengar ångesten har släppt och jag kan med ens koncentrera mig på det jag tycker om. Min blivande fru till exempel.

Jag kan från och med i torsdags säga att jag ska till jobbet i morgon, att slänga mig med termer som semesterdagar och ”göra helg”. Det är fortfarande en främmande tanke för mig att få betalt för det arbete jag gör och inte bara kalla det ”lärande i arbete”. Jag har från och med i torsdags arbetskollegor, schema, och ännu en anledning att gräva smilgroparna ännu djupare. Det är som Jason sjunger, det kommer orda sig det gör det alltid…

För en gångs skull känns det faktiskt som om det blir just så bra som jag hoppas på. Tassar vidare till jobbet i morgon bitti fortfarande snuskigt nöjd över hur bra livet är just nu!

wiktor

2 reaktioner på ”Lättnad

KatarinaPublicerat den  9:38 f m - mar 1, 2012

Fint det låter! Håll lyckan uppe – och högt! Allt gott, K.

Lilla NorpanPublicerat den  6:46 e m - mar 1, 2012

Grattis grattis till jobbet! 🙂 Härligt när man känner sig nöjd över livet!

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.