Morgonfrost och nervöst nagelbitande.

Morgonfrost och nervöst nagelbitande.

Klockan ringer först efter jag i 10 minuter tittat ut i mörkret, ring Martina och fortsatt titta ut i mörkret. I vanliga fall hade jag somnat om som en klubbad säl så fort jag sett att det fanns ytterligare 10 min att tryna på. Men idag infann sig cirka en miljon fjärilar i magen att det var omöjligt att somna om, ens somna kvällen innan. Idag är det tisdag och där med den dagen då jag ska få besked om ett ev jobb. Det som gör det så pirrigt är att jag så gärna vill ha det. Dels ligger det i Hudiksvall vilket innebär ca 14 mil mindre att resa om dagen. Bara det är skäl nog att hoppas på att jag får det. Är dock nervös för att jag vet att jag kommer bli sjukt besviken om jag inte skulle få det. Får dessutom inte tag i karn som fått mitt CV. Hoppas att han har fullt upp med annat och inte bara ids kolla telefonen på missade samtal. Om det är så att han får lika mycket samtal som jag när jag hade firman i rullning förstår jag honom varför han inte ringer upp. Hur som det dövar inte mina nu en och en halvmiljon fjärilar. Måtte han svara snart innan jag sprängs!

wiktor

2 reaktioner på ”Morgonfrost och nervöst nagelbitande.

Lilla NorpanPublicerat den  1:10 e m - feb 15, 2012

Lycka till och hoppas du får jobbet!

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.