Två polare på vift

Två polare på vift

20120119-173554.jpg

Det ligger miljoner dofter i liften och han vägrar fatta att jag måste undersöka dom noga innan vi skyndar vidare. Jag menar vi kanske bara stannar vid den här stolpen en enda gång NÅGONSIN!! Då måste jag ju passa på och få lukta, tåget får gå när det vill det skiter jag i.

Sega hund att han alltid måste stanna överallt tåget står ju redan på perrongen!! Okej, dragkamp it is! Vi ska bara med det där tåget.

Asså dubbeltypiskt jag var ju nästan klar och så måste vi in i de där tråkiga tåget igen. Man kan ju liksom inte göra ett skit mer än att ligga och slicka på golvet. Bruden från förra tåget var ju hur torr som helst dessutom verkar hon inte ens vara med på detta tåg. Aya jag får väl roa mig med golvet samt försöka fälla alla som går förbi.

wiktor

2 reaktioner på ”Två polare på vift

ElinPublicerat den  2:44 e m - jan 21, 2012

Hejsan jag vill bytta till att blogga här där du är. För du kan väl blogga lätt genom mobilen va? Kunde du hjälpa mig då?? Med vänlig hälsning, Elin

    WiktorPublicerat den  2:52 e m - jan 21, 2012

    Jag hjälper dig gärna. Jag tycker själv att wordpress app funkar fint att blogga med, svarar på detta genom mobilen. Det är helt gratis att ha en blogg på wordpress men om du skulle vilja ha en tex .se adress kostar det 99kr året. Då går det tex att fixa en mail kopplat till bloggen.

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.