I luddiga ulltofflors stilla dans

I luddiga ulltofflors stilla dans

I luddiga ulltofflors stilla dans värms mina fötter sakta och marsvinsmyser. Jag småsuckar och vane duckar för allt bekant. Misslyckandet var kanske inte så stort men det var i alla fall en motgång. Sådant jag har varit dålig på, nu är jag bättre. Därav en framgång i motgången. Dansar vidare i min ulltoffeldans och myser på distans, längtar till sommaren. Till doftande blomster och stickiga talbarr. Böta badbyxor och jordgubbskyssar på munnen. På sommaren är det så mycket lättare att skaka av sig nederlagets slöja. På vintern fryser den fast, nederlagen. Lagen om att det kunde gått bättre. På sommaren kanske jag hade ätit glass nu, emellan de där jordgubbskyssarna. Idag när termometern hånskrattar åt mig med sina 15 grader kallt sparar jag på jordgubbskyssarna från i somras det får lagen om att det kunde gått bättre smälta och ramla av.

wiktor

2 reaktioner på ”I luddiga ulltofflors stilla dans

KatarinaPublicerat den  11:43 f m - jan 11, 2012

Din inledning är fantastiskt fin! Och ”marsvinsmyser”? Daniel Sjölin! Har du sett det klippet på Babel? Väldigt trevlig text med genomgående ull-gulligt tema.

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.