Julvibbar

Julvibbar

20111218-232644.jpg

Det var väldigt länge sedan jag hade några julkänslor, inte ens Kalle fick mig att snuskmysa. Men i år är det annorlunda. Jag går runt hemma i mina raggisar och stor myser. Idag kom det dessutom en rejäl dos snö också vilket fick mitt flin att breda ut sig i ansiktet ännu mer.
Med mindre än veckan kvar till doppardan borde ju julstressen infinna sig men inte ens den får mitt raggismys att vackla. Det ordnar sig, jag hinner med att köpa klapparna på fredag. Det gör du med!
Så känner du att paniken kryper längs med ryggen, softa då ner, ta en lussebulle och unna dig ett par riktigt slitna raggisar. Julen kan inte stressas fram, det handlar om få rätt känsla.

Ohyeah, mer cheesey än så här blir det inte i afton. Kram på er.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.