Kvälls klotter.

Kvälls klotter.

Har nu tagit de första stegen mot en egen djurbesättning. En bagge är beställd och planer smids att bygga upp en större besättning inom loppet av några år. Baggen som är på tal är en brun korsningsbagge med inslag av mestadels finull men även ca 10% köttras. Vilket jag hoppas på blir en mjukare övergång till en tyngre besättning med snabbare tillväxt. Personligen skulle jag kunna tänka mig en besättning på ca 100 djur, måste dock diskutera detta närmare med mina päron då det är dom som håller med marken tills vidare.
Som ett litet barn innan julafton hoppar jag otåligt upp och ner ivrig att skita ner händerna. Spännande tider står inför dörren. Det gäller bara att hänga med nu när tåget går. I morgon ska de sista tacklammen klippas för att de ska hinna få lite päls till vintern. Sen hoppas jag på att kunna hämta den nya baggen om tiden räcker till. När allt ska göras samtidigt brukar jag hinna med mycket.

De senaste två kvällarna har jag spenderat med att testa mig fram på olika linux distar men hamnade till slut på Ubuntu för vanans skull. Jag fick inte varken fedora eller openSUSE att funka som jag ville. Men så kan det gå ibland, nu har jag ju iallafall provat. Det är ju så man lär sig snabbast, prova och misslyckas, testa igen, göra om göra rätt. Så nu körs alla mina maskiner med en linux i botten, trevligt ska det vara.

Bra schizofrent detta inlägg blev nu då, men när mycket händer samtidigt så kan det bli så.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.