Spring i benen genom Örebro

Spring i benen genom Örebro

I dag fylldes centrala Örebro av folk med spring i benen. Martina var där för att springa 5 km etappen. Det var kallt i luften, bara några få grader. Hösten är här på allvar med gula löv och tanter i varma kappor. Jag gissar att det är ungfår 200 deltagare som samlats på torget för att vara med på den gemensamma uppvärmingen. Två checka tjejer med överskottsenregi visar hur de andra ska göra för att värma upp ordentligt. Men det är inte alla som vågar, det står några tuffa killar i svarta stora tatuerade armar och tittar på. Starten går och de springer iväg, hade en tanke att jag skulle hinna med att få Martina på bild men självklart så hänger sig äppel telefonen och jag blir utan bild. Drygt 20 minuter senare och 5 km i benen springer en trött men nöjd Martina in i mål. Jag tyckte hon var jätte duktig i dag på sin första tävling. Det ska tilläggas att hon klev upp 04:10 som vanligt i dag och efter loppet var färdigt var det dags att åka till baka till kossorna för att jobba eftermiddag.

Själv kämpar jag på med mitt, det knappas och suckas vid datorn, Kanske har det fastnat något idag med, jag kan ju alltid hoppas.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.