Södagssuckar

Södagssuckar

Sitter åter igen på ett tåg med bara mig själv som ressällskap, tittar ut igenom fönstret. Hästgårdar far förbi, sådana som kostar massor bara för att man smällt upp ett ”stall” intill en något större gräsmatta. Jag har nu fyra veckor framför mig i nätverksdjungeln, något som jag tror klara av nu efter tre månader av jonglerande med De lilla kunskaper jag hittills skaffat mig. Känner mig dock halv, som om en större del av mig kysste mig hejdå på perrongen innan hon återvände till Örebro. Men tröstar mig med minnen från en tvåveckors lång och solig semester full av vackra minnen. Vissa av dom kommer nog följa med mig hela livet. Måndag i morgon, en tatagialltdag. Dagar som jag behöver då och då, det ska prasslas med papper funderas och inkasseras allt för att återfå lite ordning igen efter allt semester slappande. Öskar er alla en trevlig start på veckan med en glimt från semestern kram på er!

20110710-052006.jpg

wiktor

3 reaktioner på ”Södagssuckar

KatarinaPublicerat den  1:22 e m - jul 14, 2011

Vilken fin hund! Men hon/han ser dock inte helt road ut av pinnen.

    WiktorPublicerat den  1:30 e m - jul 14, 2011

    Skorpan heter han min stackars vovve. Som här gör sitt första bad i en sjö. Lite finare i kanten tycker han mer om att duscha i varmvatten än att stå i kallt sjövatten. Pinnen är ett tafatt försök att muntra upp honom lite men utan framgång. 3 sekunder efter denna bild hoppar han upp ur vattnet och spatserar ut på bryggan för att återigen stå och skälla på de två andra hundarna som är mer uttrar än hundar.

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.