Recording @ MH

Recording @ MH

Rec @ Malmö

Svensk i Panik

FUCK IGEN! Det tas omtagningar på omtagningar, det gäller att vara noga nu när det fastnar på ett ljudspår. Bandets två Christian sitter vid inspelningsspakarna med spetsigare öron än Legolas. Redo att med blixtsnabba reflexer spara de tagningar som blir bra. Skratt bubblar ut i rummet, vi tar det igen. Kanske är det så att här  musikhistoria skapas, eller bara ännu en till sommar plåga hur som helst är det fanatiskt roligt att vi fortfarande lyckas hålla ihop. Med dessa inte alla gånger så väldoftande goda vänner har jag upplevt underbara stunder som vars minnen kommer följa mig i graven. Hur de nu blir en stor hit eller ej det vi nu spelar in, är inte så viktigt för mig.  Huvudsaken är att vi har roligt och det verkar räcka åt våra fans. För uppenbarligen har de mins lika roligt när vi spelar.

-HAAAAAahh… Gha. vi tar den igen, ok ge mig ett A igen. Det skrattas ännu mer. – Asså först ska jag komma in rätt och sen ska jag klippa av rätt å samtidigt le. – YES där satt den!

Mitt emellan körpaket, save, gött, ansatser, vibraton, skratt, och svordomar börjas det pratas om glass mums. Det är sommar väder i Malmö idag, 20°C i skuggan.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.