God morgon från stolryggan

God morgon från stolryggan

Drar undan ärmen för att se vad klockan är 08.30 har nu suttit här i dryga timman och bara njutit.

Tänk att så många missar stunder som denna, att få sitta tyst i skogen och känna hur energinivån fylls på. Det är känner sen länge att vi mår bra av att vara i skogen. Men ändå spenderar vi mer tid i soffan än någonsin?!

När någon frågar mig varför jag jagar är svaret enkelt: För att jag har hittills inte hittat något annat som ger mig så mycket avkoppling och spänning samtidigt. Dessutom förpackat på en genomförbar tidsplan och budget.

Att det senare resulterar i fantastisk mat som växt upp i skogen intill gården är ett riktigt plus.

I år är det 3 gången jag får sitta med gubbarna runt elden en vecka i oktober. Det skämtas och ljugs om allt och alla. Detta år har även framtiden flyttat in i jägarjackan, då några av oss som ännu inte har en aning om vad summan av vår pension blir ordnat med GPS koordinater till samtliga pass. Dessa går nu att hitta via mobilen. Praktiskt men svårt för vissa som inte kan förstå varför man inte bara ringer i telefonen.

Jag är tacksam över att jag får möjligheten från familjen att spendera den här tiden här.

Nu hörs hunden en bit bort…

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.