Det lutar åt en mist sagt god Jul

Det lutar åt en mist sagt god Jul

Nu när känslan av uppgivenhet efter gårdagens tunga faktura på traktorhaveriet ramlade ned i brevlådan sakta upplöses av oset från mors ostkaka känns det genast lite bättre. Nog har det har pysslats en hel del runt mig de senaste dagarna och jag har gjort oförskämt lite för att hjälpa till. Men det har helt enkelt inne funnits någon ork kvar till det. Än mer tacksam då att min kära familj orkar åt mig istället. Jag ska dessutom till skillnad från tidigare år ska jag försöka spendera så mycket tid hemma som möjligt.

I och med att renoveringen av traktorn blev så pass mycket dyrare än vad vi hade råd med är det tungt att inse att en del planer måste läggas på is för att tas tag i senare. Dock är det väldigt skönt att ha en fungerande traktor igen. Det var lite som att jobba som snickare utan hammare, ingenting fungerade och det var så otroligt skönt att detta inte hände i somras mitt i all annan kaos med allt de där vattnet som hotade att regna bort hela skörden.

En lussebulle och en stallhagen senare känns det lite bättre, det kommer nog bli en god jul tänker jag och känner den där julkänslan smyga sig på trots allt. För vad är pengar och världsliga problem jämfört med att vara frisk och omgiven av personer som älskar en.

Så jag önskar er en riktigt god jul och ta hand om varandra!

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.