Mån 2 2017

Mån 2 2017

Det är nu ljuset återvänder, energin kryper tillbaka i våra trötta kroppar och vi börjar blicka framåt mot årets alla projekt.

I maj så växlar även pojkarna upp farten och kommer hänga mer på vår härliga förskola  här i byn vilket frigör en hel del tid för oss då vårbruket tar fart på allvar.

Vi har även planerat för en del investeringar i maskinparken och sitter nu och letar lämpliga objekt att införskaffa. Det är mycket som står på önskelistan men vi skyndar långsamt och köper det som vi absolut inte klarar oss utan i år och fortsätter med uppdateringar kommande år.

Detta år står det harv, såmaskin och vält på listan. Så håller vi tummarna att resten av maskinerna håller ett år till.

Vi har funderingar på att bygga om spannmålslagret till verkstad så vi kan ta hand om våra maskiner bättre samt få tak över huvudet där det ska skruvas.

Till våren börjar även vi med ett spännande projekt tillsammans med några vänner där vi hjälps åt alla med ett projekt under en hel dag. Vilket ska bli super skoj!

Närmaste projekt som står och knackar på dörren är att bygga en varmrök för att själva kunna förädla en del av det kött vi producerar på gården. Tills den är klar så nöjer sig vår katt Fräs med kraftfoder.

fras.JPG

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.