Geggamojja och långa nätter

Geggamojja och långa nätter

 Det ligger fortfarande regn i luften, himlen lovar iaf en stunds uppehåll men det är ingen idé att fullfölja planerna med att pressas färdigt ikväll. Hoppas på att vädret tillåter mig att köra färdigt i morgon. 
Adam tar ett par glädjeskutt i närmaste geggpöl och mumlar något oförstående tillägger dock traktor på slutet. Det förstår jag i alla fall. 

Många gånger när det känns tungt och jag går där i mörkret och letar får eller skruvar isär pressen 4 gånger för mycket på en vecka undrar jag vad det är jag håller på med egentligen?! Då räcker det ofta med att titta en stund på djuren eller få ett leende från min underbarafru så blir jag påmind om hur lyckligt lottad jag är. 

Nu tar vi och kramar ut det sista ur sommaren och bärgar sista gräset för att sedan planera för nästa stora projekt på gården. 

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.