Lycklig 2 barnsfar, växer snart i traktorn.

Lycklig 2 barnsfar, växer snart i traktorn.

image

Det är fortfarande lite ovant att ratta runt vårt senaste inköp. Lite som att ha för stora stövlar på fötterna. Men för varje dag känns det lite bättre.
Resten av tiden försöker vi få att räcka till. Efter mjölkning, amning, jobb, blöjbyten och dagis hämtning så ska allt annat hinnas med. Renoveringen av köket tex. Vi tar en meter bröstpanel i taget. Bit för bit blir det lite mera kök och lite mindre byggarbetsplats. I lördags var ett par goda vänner här och bidrog till ett trevligt avbrott i vardagen. Vi hann tom. se en hel långfilm! Innan vi tog över här på gården hade vi tid till att se flera filmer i veckan, nu slipper vi det 😉
Hur mycket det än är att göra så skulle jag inte kunna tänka mig något annat. Det är så här livet ska vara, jag älskar det! Djur, barn och fullfart i kurvorna. Det är bara att följa med och passa på att uppleva allt vad det går medan de händer.
I morgon ska det provmjölkas ingen, ännu något jag lovat mig själv att bli bättre på. Ikväll somnar en lycklig 2 barns far, tacksam över att hunnit med att uppleva dagen innan den tog slut.
God natt.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.