Mysmörker

Mysmörker

På hösten är det så skönt att få hem djuren efter en vad det känns som lång betessäsong. Alla får och kor är nu hemma i sina vinterstallar. Men till våren kommer det kännas lika skönt att få ut dem på bete igen när gräset återvänder och vi alla börjar tina upp efter den långa vintern.

Till helgen skall vi försöka hinna med att klippa så många som möjligt. Siktar på att i alla fall få tackorna klippta så det är snygga inför besöket av baggen 😉

Igår fick vi äntligen starta på vårt köksprojekt med start i form av nytt golv. Sakta men säkert börjar det framtida lantköket växa fram, tror till och med att hundarna gillar det. Vi pratar om olika designer på hur köket kommer att se ut i framtiden, det kommer bli spännande att se resultatet trots att ingen av oss ännu vet hur det blir när det är klart.

Ett staket efter vägen står även det högt upp på listan att bli klar med. Nu när Adam har så mycket spring i benen börjar det bli läskigt att bo så nära vägen. Med ett staket där kan vi slappna av lite mer när vi är ute på gården. Planer finns det gott om, det är bara det att timmarna om dagarna inte riktigt räcker till för stunden, då är det bara ta en sak i taget steg för steg.

Utanför på andra sidan tvåglasfönstret kryper oktobernatten allt närmare, på tv-skärmen visar bilder från en vält lastbil med chilisås över hela vägen. Stänger av, kopplar ner, loggar ut.

God natt på er.

/Wiktor

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.