Hattar, pottor och förmiddagsmys

Hattar, pottor och förmiddagsmys

image

Uppklätt dagen till ära. Varför inte använda den gamla pottan som hatt? Den passar ju perfekt, och så stilig man verkar känna sig 🙂 Förutom att provat pottan har vi  mumsat frukost till pippi som skrålande spelats från högtalarna. En solig och mysig förmiddag på Nils-Lars. När Martina kommer hem från jobbet skall vi se om det går att få över fåren till det snåriga betet. Det fattas bara att tillverka en liten bro så krakarna vågar ta sig över diket.

Nästa vecka skall vi försöka oss på att komma iväg på äventyr en vecka, besöka vänner och släktingar söder ut. Går allt som vi har tänkt oss tar vi oss ända ner till Göteborg. Då gäller det att ha ordning på bete, djur etc så det blir så smidigt som möjligt att sköta om allt.

Vem vet vi kanske ses efter Sveriges sommarvägar?

wiktor

2 reaktioner på ”Hattar, pottor och förmiddagsmys

lantdackPublicerat den  8:31 f m - jul 20, 2015

Haha! En uppfinningsrik liten krabat 🙂

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.