Snart dags att boka lammkött!

Snart dags att boka lammkött!

Linus

Nu är snart hösten här, ja vet det känns kanske motigt nu när sommaren har varit så varm och härlig men hösten har sina höjdpunkter den med. Varför inte bjuda vännerna på högkvalitativt lammkött under en härlig höstmiddag? Det är hur som helst hög tid att boka kött nu inför höstens slakt då det är hög efterfrågan är det bra om man är ute i god tid. Klicka på länken ”beställningar” så kommer du till ett kontaktformulär där det går att beställa kött annars går det lika bra att skicka ett pm på Facebook. Smaklig höst allesammans!

Klicka på länken för att ladda ner ett smarrigt recept att impa på vännerna med. Smaka på Lammracks på Linus vis

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.