Grävande finbesök

Grävande finbesök

Igår kväll kom Martinas Pappa och Faster för att stanna över helgen.

I helgen kommer det hända en hel del. Pappa Conny ska hjälpa oss att gräva ner dräneringsslangar i hagen närmast gården, vi ska slipa spackel, tapetsera, äta godmat, gräva lite till och prata ikapp det vi missat under de senaste månaderna vi inte träffats.

Lite övning med pojkarna ska vi nog hinna med också.
I eftermiddag ska jag hämta ut kablage till parabolen som vi ännu inte fått igång trots att vi flyttade in för ett bra tag sen. Men TVn har inte varit den största prioriteringen, har i och för sig inte något vardags rum att titta i än heller men det skadar ju inte att fixa kablaget innan.

Helst så skulle jag vilka hinna med och jaga rätt på den där bävern men det var så kallt i morse så nu hoppas jag på att det inte är is på vattnet.

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.