Renoveringen fortsätter.

Renoveringen fortsätter.

Mellan skruvar och avklippta elkablar ligger en roller och väntar på mig att jag ska komma hem.

Sent igår kväll så blev första strykningen av taket färdig, bit för bit anar man nu ett rum som gömmer sig där under röran. Spackel till väggarna är inhandlat och ikväll hoppas jag på att den andra strykningen kan göras i taket. Mycket, allt på samma gång, så som det ska vara annars blir inget gjort.

Vi längtar tills detta är klart och vi äntligen kan flytta in de saker som nu är staplade på hög överallt. Tänk vilken lyx det är att slippa leta i lådor efter sina ägodelar. Eller att kunna gå igenom ett rum utan att snubbla på en cirkelsåg eller kliva i en färgpyts.

Men taket får vänta tills efter scouterna är busad med!

 

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.