Valpar!

Valpar!

Nu är det inte långt kvar till min Teja valpar! Den 17:e alltså nästa onsdag har det gått de 63 dagarna sedan parning! Åh det är så olidligt spännande! Är ju första gången för både mig och Teja så då är det ännu mer spännande!

I och med att att jag börjar med uppfödning så har jag gått in som delägare i min fasters kennel, Fårtorpet heter den. Och den har även fått en egen spalt där kommer all info finnas om hundarna och valparna. Även kontaktuppgifter till mig om någon skulle vilja veta mer eller är intresserad av att köpa en valp.

Har kommer några tjockis bilder på min sötnos 😀

DSCN0798

 

DSCN0801

 

DSCN0803

 

Tror hon längtar lika mycket som jag tills de små liven är ut.

 

 

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.