1 vecka.

1 vecka.

Igår onsdag var det en vecka sedan Teja och Buck parades. Och jag bara väntar och väntar på att tiden ska gå snabbare så man kan börja se om hon är med valpar eller ej. Det är så nervöst spännande så jag håller på att lösas upp!!

Här har ni några fina bilder på Buck lånade från busyborder.se

Buck

Han är en jätte duktig vallhund både på får och nöt. 1;a pris på både får och nöt tävling. Va med på Nöt-SM 2011 0ch 2012. Och hjälper Josefin i hennes arbete med 150kor. Ska bli  väldigt spännande och se hur valparna utvecklas. Tror de kommer bli riktig riktigt duktiga.

bucki

Och så måste jag lägga en fin bild på min fina Teja också. Hon är också en riktigt bra vallhund både på får och nöt. Vi har 1;a pris på nöt och siktar på Nöt-SM antingen detta år eller nästa.Beroende på hur det går med valparna och så. Och så hoppas jag vi kommer ut på nån får tävling också.

Hon är en suverän arbetshund, sviker en aldrig och jobbar tills hon stupar.

548

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.