Håll tummarna!!

Håll tummarna!!

Äntligen är Teja avlämnad och vi är åter på väg tillbaka till Degerfors och faster Kätty. Där vi ska spendera natten för vidare färd hem till Hälsingland imorgon.
Avlämnandet gick bra. Buck, hannen var grymt sugen och tycket Teja va dösnygg och doftade ljuvligt 😉 Men Teja var inte lika förtjust i honom och spelade svårflörtad. Men hon kommer nog på andra tankar om några dagar när hon börjar komma in i höglöpet.
Så håll nu tummarna att allt lyckas och vi får en hel hög men små pälsbollar i mitten på april 😀

Är lite (stor :P) skillnad på vädret under våran rode trip. Från Hälsingland med ca 1m snö o kallt och känslan att våren aldrig kommer.. Till Varberg, barmark, vår i luften och nästan början till grönt på gärderna och nollgradig. Ganska fascinerande att det kan skilja så mycket!

Hoppas dessa 14dagarna gå fort nu så jag snart får åka och hämta min underbara sötnos igen! <3

wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.