15 Januari och framåt

15 Januari och framåt

En dag som vilken annan tisdag som helst, något kallare och men en uns lite mera knarr under sulorna när jag korsar parkeringen med smått springande steg för att förkorta den tid i de -17 som termometern visar.
Livet hos Ramsins flyter vidare om något lite långsammare, men denna tid behövs då det är nu man samlar kraft inför våren. Då allt ska hända på samma gång. Det är lite utav en standardfras runt matbordet hos oss. – Hmm i vår då…
Det är mycket som är i startgroparna denna vår, kanske mer än vanligt, då det ska renoveras, flyttas och planeras. En spännande tid som ligger framför oss. Det är vara att hålla i sig och flyta med. Nu åker vi!
 
 
wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.