Fryser mitt i veckan

Fryser mitt i veckan

Jag vaknar till lite smått när frun smyger iväg till jobbet runt 05,50… Det är lite kallt i sovrummet och jag har inte den mista lust att kliva upp. Vi pratade om det för någon dag sedan på jobbet hur det kan komma sig att vi i Sverige inte klagar mer på samhället än vad vi gör, då det uppenbarligen finns en massa saker att vara missnöjd med.
” Det är nog för att vi har så kallt halva året” – Se på de varmare länderna där är det bråkigare, men här så måste vi lägga den energin på att hålla oss varma och ta oss till jobbet osv.
 
Om det har med det att göra eller inte det har jag ingen aning om men jag var inte det minsta sugen att pulsa ut till bilen i morse och puttra iväg till jobbet.
 
 
Utanför kontorsfönstret har istapparna växt till meterlånga spjut som bara hänger där och väntar på att få störta ner mot marken. Så nu tittar jag upp mot taket när jag lämnar och kommer till kontoret för att försäkra mig om att jag inte blir ett grillspett.
 
Tröstar mig med denna bild och drömmer mig tillbaka till värmen, till de gröna öar på Azorerna
 
 
 
wiktor

3 reaktioner på ”Fryser mitt i veckan

Lilla NorpanPublicerat den  6:46 e m - dec 14, 2012

Ja vem vet. Kanske kan det ha något med saken att göra… Nog är det kallt nu minsann. Man ligger gärna kvar i sängen lite extra och drömmer sig bort till värmen 🙂 Ha en trevlig helg!

nispblogPublicerat den  3:08 e m - dec 17, 2012

Hej Wiktor & Martina!
Hoppas ni har det bra i vårt hus, och orkar med kampen mot snön!
Är Tjabo jobbig och vill springa ut och in mycket nu då det blivit kyla?
Vore kul om ni lade ut en ”julbild” på katterna & hundarna! 🙂
God Jul & Gott Nytt År!
önskar brassarna B) B) B)

    WiktorPublicerat den  10:12 f m - dec 18, 2012

    Jodå det går bra, vi har fått bra hjälp utav grannen att skotta ett par ggr med snöslungan. Schabo är gärna ute i snön, Fräs är precis tvärt om 🙂 Bild kommer inom snar framtid. Hälsa resten av Brassarna!

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.