Under tak, äntligen

Under tak, äntligen

Igår eftermiddag tog vi in ungdjuren i ett utav de nya vindskydden. Det regnade och var lerigt överallt så de gick villigt med utan det minsta invändningar. De där galvade nötgrindarna är nästintill omöjliga att sätta upp om man inte är två, skönt att ha det gjort i alla fall. Intill vindskyddet finns det även en eluppvärmd vatten automat som fungerar kalas även under de kallare månaderna.
Nu väntar vi bara på att få hem de sista delarna till traktorn så kommer det att bli till sin ordning igen.
Vi har sagt mer än en gång att till helgen så klipper vi tackorna, så kommer helgen och jag står i ett fårhus, dock inte i vårat. Skomakarens barn eller vad brukar man säga. Men det finns alltid någon granne som vill ha hjälp med att få sina får klippta.
Det får bli till att klippa de någon kväll istället, så brukar det sluta.
I övrigt så är vi på jakt efter en lagom silo till korna. Känner du till någon som är till salu och inte allt för stor hör gärna av dig!
Trevlig måndag på er!
wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.