Heldag i Gränsfors

Heldag i Gränsfors

Det skulle kunna vara en dag i nyfikenhetenstecken och grotta ner mi i hur man smider yxor på bästa sätt men istället blir det till att sitta vid en dator och försöka få den att prata samma språk som en annan 3 mil bort. Nu har jag tagit en paus för att rensa hjärnan och i väntan på att få språka lite med chefen här så tar jag mig en kaffe. 
 
 
 
I helgen blir det kalas hos Ramsins, Martina fyller 25 till veckan så vi ska passa på och fira henne nu när det är helg. Då ska det ska mumsas kakor och tävlas i dressyr bland annat. Ska bli spännande att se hur det går för henne. Nä nu är det dags att knacka vidare…
Trevlig helg på er!
♥Wiktor
wiktor

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.